Monday, September 04, 2006

Ne getirdiğimi merak ediyorsunuz değil mi,?(Vol.2)

Merhaba Dostlar,

-Bilmem bilirmisiniz Eylül ayı aşk ayıdır ve ben Eylül ayını çok severim...
-Sabah uyandım. Koca bir bardak suyu devirdim, uyandımmı yaptığım ilk iş bir bardak su, sonra yüzümü yıkamak. Terminal otobusunu kacırdım. Tam üç vesait değiştirerek Terminale ulaştım. Otobüsteyim ve yıllar sonra İstanbula gidiyorum. Ve her yerde bir tanıdık bulma huyum (çok tanınmış birisi olduğum burdan anlaşılıyor ;P) yanımda ösnur'un üniv. den hocasıyla ösnur'u çekiştire çekiştire geçti ;)
-Ataşehirde Kuzikam (Kuzenim) karşıladı beni. Canım kocaman olmuş ;Pp Göztepe kavşağına geldim ve teslimatı gerçekleştirdiler. Şimdi crato ve ben düğün arabasında fiyk atıyorus ;) Geldim kofördeyim. [Koförler, saçlarda fönler, tırnaklar, yüz bakımları zart ve zurtlar pek ayar olduğum durumdur. Ben koföre gittiğimde kadınları kocalarına sevgilileri sevgililerine fişekleyip çıkıyorum ;)]
-Veeeee Aşk-ı Asi canımın içi Ayşem dünya güzelim. Nasıl güsel bir gelin yüzü bu yüz. Hafızamndan silinmeyecek bir ifade bu ifade. (Belkide beni gördüğündeki özlediğindeki ifadedir olabilir ;))
-Ne demiştim ben heryerde birine rastlarım, bir ortaklığı bir tanışlığı bulurum. Koför çalışanları ve sahipleri ile aynı köyden (ikizdere - komes) çıktık. Bir muhabbet bir muhabbet. Bir baktım herkes cevremde. Madem hemserisin fönünü iyi cekelim. ehehe peki ;) Mesela galya evlendiginde de o koföre gitcem ben. otherside evlendiğinde de ;)
-Koförden çıktım kornaya bastık. Aman Allahım nasıl bir şehir bu. Arabanın önüne atlıyorlar. Canlı Canlı haberleri seyrettim. Tırs tırs korktum ön koltukta. Bu ne ya canım Bursam, Güzel İzmirim dedim kendime. Kimse beni bu şehirde yaşamaya ikna edemez. Kaybolma potansiyeli yuksek biriyim de onun için ;) Bundan kaç yıl önce Bursada kaybolmustum ;) Artık kaybolmam Bursayı biliyom ;)
-Damat bey rizeliler efendim. Bu memlekette karadenizli çok ;) Aleksis lerin evindeyiz. Ben aç tabi. Ne bulduysam yedim. Zaten ne bulursam yerim ben. Yemek ayırt etmem. (Yumurta ve Lahana hariç, bunlarıda kokuları için yiyemiyorum. Afedersiniz uzun bir burnum var eha ehahe, kokuya karşıda tiksintim ;Pp, bide teri güzel kokan bedenleri çok severim;))Birde evdeki 18 kiloluk japon balıgı ifadeli o minik begegi sevmek icin kaldırdıgımda göbegimi düşürdüm yada kaydırdım ki hala ve hala göbegim acıyor.
-Düğün salonuna gidene kadar dondum, korktum. Bir ara yavuz pencereyi açtı, anacımmm kaç tane el içeri girdi ay ben orda tırs tırs nası kapadığımı sasırdım.;) Sonra e5 trafigini gördüm. Yazık size ey istanbullular, yazıkki ne yazık. ;) düğün salonundayız. Bana bozuk para verinnnnn tuvalete girmem lazım.
-Düğün pastası, Ayşe, Aleksis, Işıklar ve duyduğum o hoş parça Bir sana bir de bana... Efendim bendenizde gelinin nedimesiydim damadın sağdıcıyla dans ettim. Sonra horon ettik. Sonra Dans ustası Kısa-Camel sıradan dansa aldı bizi, işk zıra benim ben uzaklardan taaaa uzaklardan geldim. Onun gibi dans edemedim ama bir şekilde uydurdum... Kesinlikle öğrenmek istiyorum bendeeee..Birde ne öğrendim biliyormusunuz; ben bilmem, ben oynayamam diyenden korkacaksın anacım. Şu othersideyi oynatacaksın abiler ablalar hatun eteklerini tuta tuta oynuyor bir oyana bir buyana.;) Galya nın sakin görünüşlü bir abla olduğunu sanırdım yanıldım, hemde acayip yanılmışım. Çıldırmışın 2 katı yahu bu. Carato nun öyle durduguna bakmayın adamda her telden var, oynuyo yahu. Gerçi damadımızı gecemes ama oynuyor ;Pp
-OFG geldi hemde yanında yabancı ve sakar sevgilisiyle ;) Ardındannnnnnnnnnn assolistimiz Kısa-Camel de teşrif ettiler ;) Amanın bu ne abuneeee,? Hiç değişmemiş yahu adam. İnsan yaşlanır değilmi biraz. Yok maşşallahı vardı. Ne diyoruzzzz: Allah sahibine bağaşlasın efendim ;Pp
-Ayşem cicegini attı, cicege elledim ama çiçek fadimenin kucagına gitti tühhh be anasını. Neyse ucundan bir tane kopardım be onu sahibine getirdim ;) Yani fadime benden önce evlenemessen artık çiçeğin hakkını verememiş olacaksın ona göre ;)))
-Hadi hoppidi hoppidi oynadık, Sarıldık sarıştık fotolar cektık. Pastamızı yedik, gazozumuzu içtik. Eeee saat geç oldu kalkalım artık biz. Bursaya dönmem lazım benim ;)Birbirimize sarıldık, hoşçakal dedik. Gelin ve Damat ı bırakıp gittik mi orhersidenin arabaya. Otherside, Rose, Galya, Aglaya, Ebda... Aglaya sevgilisiyle gitti. Kaldıkmı dört kız. Üstümüzde hiçbirimizin kendini içinde ait hissetmediği giysiler. Ve biz otoparkta o giysileri cıkartıp kot, tisört, spor ayakkabı yaptık. Vınnnnn, Ben baktım kızlar kimse görmedi ;)))))) Görmemiştiler ama artık duydular eha heaheh ahhea ;)
-Avrupadayız artık. Hadi Rose seni "Gay Bar'a" götürelim. Evet evet gidelimmmmmm Bende görmek istiyorum. Othersidecim senin yorumlarını okumustum saten.;) Ve baktım ki Galyada geliyor. Demekki deniz durgun olsada dalgalanıyor. İçimden diyorumki eyvah bir imajım var oda elimden gidecek.(Gitti ühühüh ;P) Mekanın adı Otherside Taksimde zihni sinir projeleri satılan dukkanın ordan yukarıda. Kapıda gülmek isteyen ama gulemeyen ve 3 kisiden fazlasını asansöre almayan bir delikanlı. -Otherside beni göstererek diyorki Bu sıfır beden binebilir. [Doğru gecen gün kendime ciddi ciddi sıfır beden bir etek aldım. Bu öglen gülcinle tartışıyorus. 40 beden üstü obez bedenidir. 40 beden şişko bedenidir. 38 beden balık etli bedenidir.(Gülçin 38 giyiyor da balık etli dedim diye kızdı herhalde iyi ama anacım senin bir oğluşun var ve maşşallah mis gibide balık etlisin. Hiç kızma bana, ben senin tüy siklet hallerinide bilirim.) 36 beden normaldir, idealdir. (Aslında 36 ve 38 beden iyidir güzeldir.) 34 beden zayıftır çok zayıftır.(Ben 34 giyiyorum, ama bazen oyle bir pantol denk geliyorki kesimi kalıbı 34 alırsan zıptırı oluyor 36 alıyorsun cok yakısıyor. o yuzden ben 35 beden giyiyorum ;Pp) 32 beden de vardır. Bu nasıl bir bedendir. Şimdilerde sıfır beden diye bahsedilir. Aman Allahım kimsecikler buna özenmesin. Zayıflık çirkinliktir, başka birşey değildir. Zayıflayarak güzel olunmaz.. Ve bana bakmayın benim derdim kederim çok yedikçe kilo almayan kırk yedi kiloluk, bir altmış sekizlik biriyim. Benim kadar çalışıp, bu kadar sorumluluğu olan kimse rahat edemez. Zaten ezeliyatım belli hep zayıf bir insandım. Mide tedavisinde aldığım kortizonlu serum ve ilaclar la aldığım kiloları saymıyorum o Esen ben degildim zaten. Neyse sadece gelelim 38 beden balık etli bedendir. eha heha heha Gülçincin kızma sakın ;P]aaaa nerde kalmıştım Asansörden iki iki cıktık. Ve ordayız. İçeri girdim iki tane abi birbiriyle öpüşüyor dakka bir ilk şok ;)Yaa çok garip.
Neyse bir masa ayarladık, Oleyyy Miler varmış cok severim. vokta redbul da denememiştim başarılı. Ve ve neler oluyor Galya beni kargasanın göbegine cekti evet. Evet ortadayız. Dünyanın merkezi olduğunu sanar ya insan bazen. Evet, orta tam ortada duruyordum. Olağanca çılğınlığımla hakim olamadığım reflekslerimle dans ediyordum. Ara sıra gözlerimi açıyorum, Fadimenin yanında bir abla memelerini titretiyor. Kıskandım onu maşşallahı vardı ;) eh ahehahae. Çok rahat bir ortam diledigimce dans edebiliyorum. Hiç bir bakış beni rahatsız etmiyor. Ortamda çekişmeli bakışmalar yok. Ayy saçın ne alemde diye sormuyorum çünkü gösteri yapmıyorum ki. O gece seyirlik olmayacaktım, ama oldum.. Bir vakit ne kadar merkezde dans ettim hatirmalıyorum. Dans platformuna cıktım. Galyayıda cektım yanıma. Evet ordayım.. Alanyadan tecrübeliyim, buranın nasıl koktugunu biliyorum. Hayatta herşeyin bir kokusu vardır. Nefretin, sevginin, isteğin, arzunun, dans pistinin.... herşeyin. Orda adının kaan olduğunu soyleyen gay de yanımda dans ediyorus. Anacım ben de kalca sallarım göbek kıvırırım amma velakin bu dehset durdum onu alkısladım. Kendisiyle cok cok sevdigım affedersin sarkısına klıp bıle cektık. Resmen intikam aldım. Anlatamam nası çıldırdıgımı. Zaten beni bir görseniz bir de pistte görseniz. Yani Her zaman bilinen "Esen Hanım" lığımdan eser kalmadı. Şimdi, bayılıyorum bu halime. Aslında insan her koşulda aynı. Aynı şeylerden her yerde nefret edebiliyor. Ama birde ortama ayak uydurmak ve eğlenmeyi bilmek var. Canımın istediği her şey benim için en kıymetli. Hiç kasmam kendimi, rahat biri olmuşumdur bu yüzden.
-Abicim gittigimiz yer gay bar. Adam iki dakka önce adamin yanagını yalıyor, sonra bakıyorum yanımda bitmiş. Bendekide oyle rahatlık ki; ,ipnemisin,? yok cinsel tercihin ne,? demin adam yalıyan abi simdi yok ben ipne degilim, eglenmeye geldim. ulan ben galyayı yalıyormuyum. yani kime sorsam ibne degil di o gece. ve yanıma hangi ibne geldiyle cok farklısın yaaaaaaa (birde uzatıyorlar işaret parmaklarıyla yanagını bastırarak), çok güzel gülüyorsun,, gerçek aşkı burda bulacagımı dusunmemiştim, nulur numaranı ver. Lan manyak mıyım ben. Demekki halk arasında ibnelik yapma olum deyimi burdan geliyor, canım cicim ayağı göt ayagı. Tastiklemiş olduk ;) Eğlenmeye geldim ben evlenmeye gelmedim. Hem benim sol elimde tek taşım yanındada alyansım var. Buda ne oluyor. Bu saftarozlar ibibikleniyor yanımda Othersidecim erkek savar gibisin maşşallah. Demekki öğrenecek çok sey var. Gece 5 arabası ile bursaya döndüm.

-Ağzınızdan çıkanlara dikket edin. Bir gece. İşim ateşle bütünleşmişken. Bir laf çıktı ağzımdan. Ve şimdi seyrediyorum... Celal'in dediği gibi. "Nefrete sevgiden çok daha güvenirim çünkü sahtesi olmaz..." Haklı bir laf. Lakin içimde zerre kadar nefretim yok hiç bir canlıya. Gördüm ki, birisi benim hakkımı haksız yere yediyse burnundan geliyor. Ve birisi beni haksız yere üzdüğünde canı yanıyor. Kimsenin hakkı öteki tarafa kalmıyor, seyirlik oluyorlar gözümüzün önüne, seyrediyoruz. Kimse öteye hak bırakmıyor. Bir gün çok içten ağladım bir laf ettim şimdi seyrediyorum. Allah yardımcımız olsun.
-Hepimizin...

6 comments:

Anonymous said...

38 beden olasın işallahhhh :D
sen bensiz gay barları kolaçanlarsın he,,yazdım bi kenara ahanda tam buraya hatta ,,, ayrıntı ve izlenimleri bizzat alacaktımki yemek masamız 3. bir şahıs ile sessizliğe büründü,,,
bekliyorum çatlıyorum hatta :P

Ebda said...

kızımmm zaten 38 bedendim ben eridim gittim gozunuzun onunde ;) ahh nerde o eski gunler ;)

bis senle porno film izlemeyede gitmedik mi ;)[Filmin adı iki gec kız ve gülçin o zaman okana hamileydi, film iğrençti, biz aramızda porno film dedik buna. Hatta gürkanın bile maskarası olduk, bensiz porno filme gidersiniz haaa ;))))] gay barada gideris eha ehahuehau

Anonymous said...

merhabalar,

bakmayın siz ebda'nın buralarda çizdiği "hanım" imajına, bir de gay barda görün!!

mekana ilk girdiğimizde ağzı bir karış açık kaldı, hele hele öpüşen çiftleri (!) gördüğünde, eliyle ağzını bir kapatışı vardı sanırsınız ki şaşırma eylemi değil de o biri gelirde öpmeye kalkarsa diye savunma mekanizması..

ama bu şaşkınlık çok sürmedi, yarı m saatin sonunda platform üstünde dans ediyordu. tamam kabul ediyorum ; oraya çıkması için yüreklendirdim(dik).

ama nerden bilecektik bu kadar hevesli olacağını, otobüsü kaçırma pahasına ordan inmeyeceğini...

- ebda saat 2 oluyor çıkalım hadi..
- galya 1 dk yaaaa
- ee hadii

oysa düğün sırasında söylemiştik, daha geç saate alalım bileti diye. sonra eğlence tatlı geldi..

o gece ebda'nın enerjisinden mi sirayet etti yoksa bende de mi çok kurt birikmişti bilmem, durmaksızın dans ettim. hatta bizim ağır ablamız Rose bile dans etti.

o zaten ayrı alem, düğünden çıkalım çıkalım derken, gay barda eller havaya modundaydı :)

otherside deseniz daime neşeli, gerçi ogün araba kullanacağım diye alkol olayına giremedi, giremediği içinde eğlenemedi... sonra amaan ne arabası taksiler sağ olsun diyerek, kendini eğlenceye bıraktı..

aslında anlatacak çok şey var da ifşaa olmayalım diyorum, yeter bu kadar..

düğün mü? allah kolaylık versin. ben nedime olarak yoruldum.. gelin olsam ne yapardım kimbilir!

gelin çiçeğini kaptım. gerçi ebda mızıkçılık etti ben kaptım diye amaa, çiçek benim elimdeydi.... sussun diye bir çiçeği de ona verdim :)

seneye ben, ondan sonraki sene de ebdayı evlendiririz artık.

ayakkabının altından da silindi isimlerimiz (hurafelere kaldık, ahh aaaah)


ogünün unutulmaz anlarından biri de şuydu ;
ebda derki ;Galya, ben seni sessiz sakin bir abla sanırdım, deliymişsin sen

Galya; eh hee, bakma böyle göründüğüme. içimde canavar benim!

bu tespitim daha sonra otherside tarafından da onaylandı. niyeyse akıllı uslu bir imaj çiziyormuşum!

resimlerde süper, biz deseniz beşi bir yerdelerimize o gün konuk oyuncu olarak ebda'yı ekledik. daha sık bekleriz.

Ebda said...

Galya hanım daha bitmedi anacım bak bakalım tehtid mesajlarını okusun arkadaşlar. ;)

Galya; Kızım newse yazdık herşeyi, meşhur oldun, Yorumlarda süper.

Ebda; Manyaklaşmayın abi ya beni hanım hanımcık tanırlar ;p öpüyorum

Galya; Bitti artık imajın. Esen Hanım

Ebda; Galyaaaa orda dans eden sapıtık ben değildim. Aslımı kopyalayıp edit etmişler ;))

Galya; Bana değil newstekilere anlat bunları :p

Ebda; Galya bak senin masum gözüken bir deli olduğunu anlatırım ;))

Galya; Bunu bilmeyen bi sen kalmıştın zaten :p

Ebda; Tamam Galya kabul. Ben zaten içimdeki potansiyelin farkındayım. Yer yer çoğu zaman patlamalar yaşamam çok normal ;)

Şimdi bunlar dönüşte Galyanın bana tehtitleri oluyor. Tabi kızlar haklı; eteğini çekse aaa ben bunları blogumda anlatayım, aaa dese tamam bunlarıda blogumda anlatayım diye diye bezdirdim bunları. Sonrada kendi yediğim haltlardan sonra tırs tırs oldum. Ama bildiğim çok doğru tek doğru bir şey vardır. Önce sen döv kendini ki başkalarını canını yakamasın...!(Hayatın her olayında bu böyledir.) Evet döndüm internete girdim. Neyseki trişka sıkmış kızlar.

Ebda; Kandırıkçı Galya ;)

Galya; ehe he, mailini yaz. Fotoların bir kısmını göndereyim.

Ebda; esenmuti@gmail.com gönder gönder ama galyam ben hepsini istiyom uzaktayım die ihmal etmeyin beni valla bak ibneleri salarım ustunuze ;)

Bu arada harikasınız, arkadaşlığınız için teşekkür ederim. Beşi bir yerdenin konuk oyuncusu gene gelecek. Yanlız bir iadei ziyaret gördükten sonra ;) Sıra sizde.

Aşk-ı Asi said...

Fazla vaktim yok, daha sonra uzun uzun yazarım. Şimdilik şu kadarını diyeyim:
Seviyorum kız ben seni :)

Ebda said...

Bende seni seviyorum.

Bekliyoruz.