Friday, September 28, 2007

Biliyorum ki,,,

Biliyorum ki gerçek sevgilerin arasına mesafe giremez, engel olamaz hiç birşey.
Ama benim inancım ve bütün olasılıklarım seni çok sevdi, hep sevecek,,,!

Ve şimdi ömrüm gözlerinin önünden geçmesede, her akşam abim deyip boynuna atılmasamda, saçlarımdan-anlımdan öpüp koklamasanda yaşattıkların büyür içimde.

fra

Titreye titreye ağlasakda koyun koyuna bilirim yaptığım kurabiyeleri yerken güleceğimiz günler çok yakında.

Seni Seviyorum,,!

Monday, September 17, 2007

Daha Sonra Gelirim,,,

Evet evet geri geldim 20 günlük İtalya seyahatimden. Ve geride gelmek istemedim aslında ;) Ve yaklaşık bir ayda oldu ben geri döneli ama ne Fotoğrafları düzenlemeye vaktim oldu nede yazmaya. Şimdi bile dersimden çaldığım vakitte geldim-yazıyorum...

Uzun soluklu anlatmak istiyorum İtalya anılarımı ve uzun soluklu yaşamak istiyorum bu ülkede,,,!

İşler çok yoğun ve garip bir yoğunluk. Artık eşşek kıvamında çalışmanın ödülünü beklemeden çalışıyorum. Yani daha büyüğünü bekleyen tüccar gibi azına ağız bükmeden vakit eyliyorum ben öyle düşünüyorum. İşimi yapıyorum, işimde beni ;)) 8. yıla gireceğim şu zamanlarda eh yetti artık diyesim geliyor bekliyorum ;)

Ramazan ayını çok severim. Her anım ramazan kıvamında geçtiği için mi,? bilmem ama garip bir mutluluğu oluyor bu ayın. İnanmassınız kaç gün oldu bir kere küfür etmedim. ;)))

İtalyancayı çözmeye başladım kısmetse Davide yada Francesco bu hafta içinde kitaplarımıda getiriyorlar İtalyadan demeyin keyfime ;) Kahvem de bitmişti benim dur hemen arıyayım kahve istiyom ben diye nazlanayım ;) ehaheha,, Adım piccolo kaldı, offf yaaaa büyüküm ben ufaklık demeyin bana,, hırrrrr.

Büyüğüm ya inanmasamda 26 yaşındamıyım neyim. Ne olmuşum. Ne zaman olmuşum. Kaç kere çürük çoraplara aşık olmuşum. Ah kafam akılsız dumanlı kafam. Ne halt etmişimde düşe kalka gelmişim bu basamağa... Sadece Alara demişim katık yapmışım yaşamıma hayali bir kız çocuğunu, şizofren desem kendime ne yeri nede zamanı şimdi bunu söylemenin. Ah Allahım ne ziftin pekiymişim ben...

Şimdi bakıyorum da ne aşk da kazanmışım ne de işte ;) Eh ara sıra çıkan şans oyunları nı katmadım bak ;Pp Ama aslında ben kaybettiğimi sandıkça salaklamışım ya ondan ötürü kazanmışım aslında.

Bir ben varki benden öte benden ziyade,,, Kimseciklere elletmem,,! Ben bile ellemem seve seve kirletirim diye.. Bakmam doymasın gözleri gözlerime.. Koklamam sinmesin kokum tenine.. Anmam adını hiç bir mısra şiirde, hiç bir yazı arasında tarihime tanık olma, orda kaybolma diye. İşte o kadar severim seni de diyemem kimselere... Diyemem sana...